hb-bygg@hotmail.com|
94 43 75 72

H/B Bygg AS er et bygningsfirma hjemmehørende i Sauda. Vi ble etablert den 1. januar 2012. Før dette var vi kjent som H/B Snekkerfirma. Da vårt firma har hatt god vekst både i omsetning og antall ansatte, fant vi det mest tjenelig å omdanne til aksjeselskap. Frem til nå har vi for det meste utført byggrelaterte oppdrag, men vil fra nå av også tilby renholdstjenester. Firmaet ble etablert av litaueren Haroldas Bliuvas (Harald), og de ansatte er fagfolk fra hans hjemland. Vi har vår hovedkundegruppe i Sauda og på Haugalandet, men tar oppdrag hvor det måtte være. Vi har også inngått rammeavtale med Sauda kommune, der vi har utført renovering av kommunestyresalen i Sauda rådhus, og oppussing i Sauda kyrke.

Våre tjenester består blant annet av vanlige snekkertjenester både innen og utendørs, fliselegging, maling, tapetsering, mindre nybygg, vedlikehold, skifte av vinduer og yttertak, reparasjoner og betongarbeider.

Vår visjon er å utføre et skikkelig håndverk til en fornuftig pris. Som nytt firma har vi måtte sette vår lit til referanser fra fornøyde kunder. Ingen oppdragsgivere skal måtte avslutte et samarbeid med oss uten å være tilfreds med utført arbeid.

H/B Bygg AS ser frem til nye interessante oppdrag, og håper at vi kan bistå akkurat deg med våre tjenester.

For fremtiden!

 

Hytte Svandal
Foto: Oppføring av hytte i Svandal, Sauda